Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2017                                                                                                                                                                                                                                                     © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Informatie over Autumn Jazz 2014

Zaterdag 1 november 2014  Hotel van der Valk Assen
Op zaterdag 1 november vindt de 19e editie plaats van het mini festival AUTUMN JAZZ

Vijf orkesten verdeeld over drie podia in hotel van der Valk in Assen staan garant voor prachtige jazzmuziek in diverse stijlen.
Zo is het Groninger Prins Claus Conservatorium vertegenwoordigd door het combo van de talentvolle saxofonist GERBEN WASSER en brengt het trio STILL LIFE ons een zorgvuldige selectie uit het oeuvre van de charismatische Duke Ellington.

In haar combo SHJAZZ wordt vocaliste SHARON DOELWIJT begeleid door een drietal grootheden uit de Groningse jazzscene te weten WILL JASPER, pianist FELIX DEGENAAR en contrabassist HANS LASS.
Ook is er een podium voor SANDER BAAN, een jonge saxofonist die enkele jaren geleden na de voltooiing van zijn studie in Groningen met zijn pas opgerichte formatie doordrong tot de finales van de Leidse Jazz Award en de Dordtse Jazzprijs.  

En natuurlijk is er ook gedacht aan de liefhebber van de traditionele jazzmuziek met centraal de CHARLTOWN JAZZBAND uit Nijmegen. Een orkest dat al meer dan 45 jaar op professionele wijze een mix van New Orleans en meeslepende Swing uit de eind 30 er jaren weet te vertolken.

Al met al dus een bijeenkomst waarbij de bezoeker geheel aan zijn/haar trekken komt.

Gerben Wasser

Still Life

Shjazz

Sander Baan

Charltown Jazzband

Hans Mijsbergh maakte weer een fotoreportage en het filmverslag