Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2018                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Onze eerste deelname aan Jazz by Bike

Impressie door Rob Warrens

We zouden eigenlijk meerijden met een oldtimer rally van onze Saab classics vereniging, maar het weer was zo mooi dat een fietstochtje, gelardeerd met fijne muziek, of zo u wilt andersom, toch onze voorkeur kreeg. We hebben er geen spijt van gehad.

De organisatie had gezorgd voor een prachtige mix van muziekstijlen, van dixieland tot Zuid Amerikaans en van easy-listening naar opzwepende ritmes. Hierdoor bestond er geen gevaar voor “overkill”  van hetzelfde. Ik beperk met tot een globale indruk.

De fietstijd tussen met name het eerste en tweede optreden was wel erg krap bemeten. We kozen er daarom voor om onze eigen route dwars door de stad te rijden. Mede omdat we de uitgezette route al wel vaker gereden hadden. Overigens een prachtige route. Toch kostte het ons ook nog 40 minuten op de niet e-bikes.

Veel mensen vertrokken eerder (met name uit Loon) of kwamen later aan bij het volgende onderdeel. Het viel ons mee dat dit niet leidde tot storend gedrag tijdens de muziek, het verliep allemaal gladjes.

Kortom het was wel onze eerste maar zeker niet onze laatste deelname aan Jazz by Bike.

Bestuur bedankt voor deze mooie start van het seizoen.