Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2019                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Zondag  3 september 2017  Jazz by Bike

Geheel volgens traditie wordt Jazz by Bike afgesloten met een goed swingend oude stijl jazzorkest. Dit jaar is de keuze gevallen op de FARMHOUSE JAZZBAND, een orkest dat debuteerde voor onze jazzclub op de nieuwjaarsbijeenkomst van 2016 in De Hertenkamp.

Pure New Orleans Jazz gekruid met de dynamische sound van de beroemde Chris Barber Jazz & Blues Band, zo kan de muziek van de band het best worden omschreven. Opmerkelijk is dat de roots van de bandleden niet in het Noord-Hollandse Enkhuizen liggen, maar in de Zaanstreek.

Jazz is Amusement is het motto van de band! Dat bleek tijdens hun eerste optreden voor Jazzclub Assen en dat zal opnieuw blijken bij de finale van de 22e Jazz by Bike. Het publiek kan vooruitblikken op een feestelijke afsluiting van een hopelijk weer prachtig jazz evenement.

 

 

 

 

 

 

 

 

JBB2017.jpg

Klik op het affiche voor een vergroting

The Farmhouse Jazzband

FH2   Farmhouse.jpg

In Jazz Inn-Fo nr.2 van 2017 een verslag van Jack Brinkman

Klik hier voor het fotoverslag