Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2019                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Informatie over Koffie concert  FIVE BROTHERS PROJECT

“Fantastische, deels geniaal gearrangeerde jazz”
“Wat zijn wij rijk, dat wij hier in Assen  vier fenomenale musici mochten beluisteren”
Het zijn enkele citaten uit de door Trude Evers voor Jazz Inn-Fo geschreven recensie over het optreden van het FIVE BROTHERS PROJECT  tijdens de 16e editie van Autumn Jazz in Hotel van der Valk.

Inderdaad  kan geen enkel woord hiervan overdreven worden genoemd, want de jazz die ons deze avond werd voorgeschoteld was van uitzonderlijk hoog niveau en behoort zonder meer tot een van de absolute hoogtepunten uit de geschiedenis van Jazzclub Assen. Het is dan ook niet toevallig, dat de keuze voor dit koffieconcert is gevallen op dit fantastische combo.
Bijzonder is ook dat men akoestisch speelt, met alleen een kleine versterking voor de contrabas, waardoor de muziek ook het meest tot zijn recht in een kleinere ruimte, zoals de knusse locatie van de Beefeater Pub aan de Brinkstraat, waarvoor bewust is gekozen.
KOFFIECONCERT
Zondag 3 maart 2013 - The Beefeater Pub, Brinkstraat,  Assen.
Bezetting:

Laurens Blinxma

-altsax/sopraansax

Juan Martinez

-baritonsax

Ben van Erk

-contrabas

Sebastian Demydczuck

-drums

Sponsor van dit evenement:
Best Western Hotel de Jonge Assen
Het combo speelt nog steeds in de vertrouwde 4-mans samenstelling, dus kunnen wij weer genieten van de fluwelen klanken  die LAURENS BLINXMA op bijna speelse wijze uit zijn  bijna 100 jaar oude Conn altsaxofoon weet te persen en  de expressieve speelstijl met de prachtige loopjes van JUAN MARTINEZ op zijn goudgelakte Selmer baritonsax.
En dat allemaal natuurlijk voortreffelijk ondersteund door de inspirerende drijfkracht van contrabassist BERT VAN ERK en slagwerker SEBASTIAN  DEMYDCZUCK, die in 2011 verhinderd was en toen ook uitstekend werd vervangen door Dennis Eldermann.

Een prachtig koffieconcert staat ons te wachten.