Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2019                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Zondag  7 oktober 2018  Rest. De Hertenkamp

JAY JAY’s BORDER JAZZMEN & The CHOO CHOO SISTERS

“Jazz uut den Achterhook” is al vele jaren het handelsmerk van de in 1999 opgerichte formatie JAY JAY’s BORDER JAZZMEN, een van oorsprong pure dixieland formatie, samengesteld uit gelouterde jazzmusici, die nog steeds bezig zijn met zoektochten naar de grenzen ofwel de “borders” van de jazzmuziek.

Zo heeft de band haar repertoire kunnen uitbreiden met country, latin-jazz en close-harmony, waardoor men naast de doorgewinterde dixieland- liefhebbers een breder publiek voor zich heeft weten te winnen.

Naast optredens in jazzclubs door heel ons land, bij festivals in o.a. Domburg en ‘s-Hertogenbosch speelt de band met grote regelmaat voor onze Oosterburen en maakte men succesvolle trips naar Aruba en Madeira.

In Assen heeft de 6-mans formatie inmiddels een goede reputatie opgebouwd met enkele zeer succesvolle optredens in 2008, 2011 en de laatste keer in september 2012 als afsluiting van de 16e editie van Jazz by Bike.

Ook het komend optreden voor onze jazzclub belooft een geweldig spektakel te worden, want als extra muzikale verrassing wordt de band aangevuld met de CHOO CHOO SISTERS, een formidabel zangtrio, dat haar inspiratie vond in de Andrew Sisters en met de Jay Jay’s Border Jazzmen het repertoire van deze legendarische groep in een eigentijds jurkje heeft gestoken en dit tot in de perfectie weet uit te voeren. Marieke Adegeest, Ellen Jongeneel en Maaike Adegeest staan garant voor een swingend optreden dat zijn weerga niet kent.

Een bijzonder evenement staat ons te wachten op zondag 7 oktober.

 

 

 

 

 

 

Jay Jay nieuw.jpeg

Klik op het affiche voor een vergroting

In Jazz Inn-Fo nr. 2 een verslag van Joop van Dalen

Hans en Aly Mijsbergh maakten de foto’s

jazzmen.nl

choochoo-sisters.nl