Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2017                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Donderdag 18 januari 2018  Lodewijk Napoleon 1809

De winter is sinds de stormachtige Kerst-Jam in oude stijl weer serieus aan de slag. De JazzJams van 2018 worden deze maand januari weer met frisse moed gestart.

Donderdag, op 18 januari zijn we al weer toe aan Sessie # 20, uiteraard weer in ons stamcafé Lodewijk Napoleon 1809.

 

In dit sfeervolle café aan de Markt in Assen kunnen jazzliefhebbers vanaf ca 21.00 uur genieten van en meespelen met een ijzersterke ritmesectie. Die bestaat deze avond uit de oude getrouwen Henk Hilbrandie op piano, Bert van Erk op contrabas en Alfred Luyke op slagwerk. In de eerste set van die avond kunnen we hopelijk Albert Tonnis beluisteren die samen met Joop Sax weer een paar ingestudeerde liederen laat horen.

Direct na die set is de vloer beschikbaar voor muzikale bijdragen van leden én niet-leden van de Jazzclub.

Aan bezoekende Jazzmusici derhalve het verzoek hun instrument mee te nemen, want het is de bedoeling om spontaan te “jammen”. Vocalisten zijn van nature al voorzien en zijn ook van harte welkom. We zorgen voor een microfoon.

De stijl van de nummers wordt bepaald door de aanwezige musici, maar vaag doel voor deze avond is een accent op The Real Book. Misschien doet zelfs Trude weer mee. Spannend!

Volgende jam donderdagen dit seizoen:  15 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 21 juni; de maand juli slaan we weer over, vanaf augustus slaan we weer toe.  Zet ze maar alvast in de agenda. Café altijd open ook voor een hap. Toegang is vrij.  

 Locatie: Jazzcafé LODEWIJK NAPOLEON 1809, Markt 1, Assen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jazzcafé

januari met agenda.jpeg