Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2018                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

Jazzcafé  Lodewijk Napoleon 1809 donderdag 15 maart 2018

Open Jazzpodium

Jazzliefhebbers!

Terwijl de schaatsers onder ons blij zijn met de lange serieuze winter, bereiden we bij Jazzclub Assen ijskoud de derde JazzJam van het jaar voor. Donderdag, op 15 maart zijn we al weer toe aan Sessie #22, uiteraard weer in ons stamcafé Lodewijk Napoleon 1809.

 

In dit sfeervolle café aan de Markt in Assen kunnen jazzliefhebbers vanaf  21.00 uur genieten van en meespelen met een onvervaarde ritmesectie. Die bestaat deze avond uit de noordelijke jazz sterren: Han Hesselink op piano, Andries Hof op contrabas en René van Astenrode op slagwerk. In de eerste set van die avond hoopt Joop op tenorsax een paar nummers te kunnen meeblazen.

 

Direct na die set is de vloer beschikbaar voor muzikale bijdragen van leden én niet-leden van de Jazzclub. Aan bezoekende Jazzmusici derhalve het verzoek hun instrument mee te nemen. Het is weer de bedoeling om spontaan te “jammen”, waarbij we proberen om niet meer dan 3 blazers tegelijk te laten spelen.

 

Vocalisten zijn van nature al voorzien van fraai geluid en zijn ook van harte welkom. We zorgen voor een microfoon. De stijl van de nummers wordt bepaald door de aanwezige musici, maar vaag doel voor deze avond is een accent op Ballads, Mainstream en Swing.

Hiernaast een nieuwe Jam poster van Piet Keun compleet met de komende data. Zet ze maar alvast in de agenda. Het Café is trouwens altijd open, ook voor een hap.

 

Aanvang van de eerste sessie 21.00 uur – toegang vrij.  

 

Locatie: Jazzcafé LODEWIJK NAPOLEON 1809 , Markt 1, Assen

 

 

 

 

 

In ons fotoalbum  enkele foto’s van de jazzcafé’s  op 17 maart , 21 april en 12 mei  2016

jazzcafe maart 2018.jpg

Klik op het affiche voor een vergroting