Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2019                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

Jazzcafé  Lodewijk Napoleon 1809 donderdag  15 november 2018

Open Jazzpodium

Jazzliefhebbers!

Zo, vanaf nu kunnen we weer rekenen op de Derde Donderdag van de maand voor de Jazz Jams. De vorige lag laat in de maand, dus deze lijkt vroeg. Nog maar 3 weekjes geleden. En het was heerlijk druk en gezellig. We zijn op 15 november toe aan sessie #29 in ons stamcafé Lodewijk Napoleon 1809. De liefhebber kan hier maandelijks genieten van én meespelen met een professionele ritmesectie.

En we hebben weer een verse samenstelling van het Basistrio kunnen strikken.

 

Groningen's top-pianiste Leonieke Vermeer is eindelijk weer eens bereid en in staat om ons te verwennen met haar sublieme spel. Naast haar, op de contrabas vinden we ook een man van het eerste uur van onze Jams, Hans Lass. De ritme-sectie wordt gecompleteerd met Bert Kleijn, onze ontdekking van enkele maanden geleden. Hij veni, vidi & vici als het ware. Hiermee staat er een droom-trio voor onze begeleiding.

 

Naar toenemend irritante traditie vervult een saxofonist uit het bestuur van de Jazzclub de eerste set van de avond. Andere musici - amateur én prof - zijn na die set van harte welkom met hun muzikale bijdragen. Daarvoor hoef je geen lid van de Jazzclub te zijn, maar dat wordt wel op prijs gesteld. Met elkaar proberen we een ordelijke jam met wisselende stijlen te bouwen. Dus niet teveel blazers tegelijk, gun de beginners hun ruimte en uw applaus.

Voor vocalisten is een mike met bescheiden PA beschikbaar.

Het Café is altijd open, ook voor een hap en ze tappen heerlijk bier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op het affiche voor een vergroting

In ons fotoalbum  enkele foto’s van de jazzcafé’s  op 17 maart , 21 april en 12 mei  2016

flyer programmering jazzcafe.jpg
jazzcafe november 2018.jpeg.jpg