Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2019                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Zondag  18 februari 2018  Hof van Saksen  

Ons Noorden omvat een respectabel aantal Bigbands.

Als programmeurs aarzelen we altijd of we dit soort indrukwekkende orkesten wel het podium kunnen geven dat ze verdienen. Want je hebt een flink podium nodig om de circa 20 muzikanten tot hun recht te laten komen. En vervolgens moet het geluid ook nog ergens naartoe kunnen zonder de oren te verdoven. Met een aantrekkelijke afspraak met de HOF VAN SAKSEN is dit magnifiek opgelost. Orkest tevreden, Jazzclub blij.

 

De BlueNote BigBand heeft zich in de afgelopen 16 jaar een waardige plaats verworven onder de grote Noordelijke orkesten. De inmiddels Asser band is ontstaan uit een samengaan van de oorspronkelijke Groningse Bigband en de Bigband Emmen. En dus werd het eens tijd om de dames en heren bij de Jazzclub Assen uit te nodigen.

De orkestleiding is sinds 2010 in handen van TOINE WETERINGS; hij is bastrombonist van de KMK ‘Johan Willem Friso’ en speelt onder meer in het James Last Revival Orchestra.

Vocaliste is Judith van der Laan.

 

We kunnen een veelzijdig concert tegemoet zien in de grote zaal van de HOF VAN SAKSEN, want de Bigband heeft een breed repertoire en is niet bang voor uitstapjes naar alle regionen van de JAZZ.

We kunnen een prachtig breed geluid tegemoet zien van 5 saxofoons, 4 trombones, 5 trompetten en een 4-persoons ritmesectie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koffieconcert Blue Note Bigband

Koffieconcert-BlueNote Bigband-met Judith.jpg

Klik op het affiche voor een vergroting

Judith van der Laan.jpg

Klik op de foto voor een vergroting

Aly en Hans Mijsbergh maakten de foto’s