Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2017                                                                                                                                                                                                                                                © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

 Reactie Herringtown Jazzband

Hallo Aly en overige bestuursleden,

 

Allereerst dank voor doorsturen foto's. Wij hebben heerlijk gespeeld in de Hertenkamp en vonden de reakties van 't bestuur en 't aanwezige publiek grandioos. Zelfs A'damse fans waren aanwezig om ons optreden bij te wonen.  

Zoals beloofd waren niet de oliebollen maar heerlijke bitterballen en drankjes aanwezig. Altijd gewaardeerd voor een tussendoortje, aangezien we na afloop nog terugreis moesten ondernemen van 2 tot 2½ uur om in Den Haag, Den Helder en Enkhuizen te komen. 100% Respect daarvoor aan het adres van bedienend personeel van de Hertenkamp.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaar Herringtown Jazzbwnd 7 jan 2018 001.jpg

Klik op de foto voor een vergroting

In het foto album foto’s van dit fantastische optreden

Ondanks dat jazzminnend Enkhuizen toonaangevend is met het aantal leden (Sgt. Pepper's Jazzclub - ca. 500), schatten wij jullie hoog in met een minder aantal, maar met goede info. Wij vinden jullie website en facebook er goed uitzien.

Sinds tijdje waren onze gegevens compleet met goed verhaal en juiste foto's. Hoewel onze drummer Berry Schuuring en banjoïst Erwin Sprong sinds begin 2017 deel uit maken van huidige samenstelling, zijn wij erin geslaagd om 't geheel tot een swingend geheel te smeden. Oude stijl wordt hierdoor steeds meer op de achtergrond gedwongen en swingende sound neemt deze plaats in. Naar onze mening niet verkeerd.  Wij zijn er erg blij mee en zo ervaren jullie 't ook, hebben wij begrepen.

Het staande applaus van de clubleden tijdens/na afloop van C-jam Blues was daar getuige van.

Zonder iemand van jullie tekort te doen, vonden wij de woorden van voorzitter Joop van Dalen resp. Pr-man Peter Tel van uitstekende klasse.

 

Voldoende met complimenten gestrooid! Onze wens is om binnenkort weer een optreden te mogen verzorgen in de gezellige Hertenkamp of op andere locatie in Assen. Wij houden ons aanbevolen.

met vriendelijke groeten,

 

namens bandleden Herringtown J.B/Enkhuizen