Them Lewis Boys

  

Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2017                                                                                                                                                                                                                                                     © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

Them Lewis Boys  (Autumn Jazz Zaterdag 4 november)

We gaan even terug naar september 2016 – het jaarlijkse festival JAZZ BY THE SEA in Domburg.  Het hoofdpodium wordt ingenomen door het kwartet van de  boogie woogie pianist JEROEN SWEERS.

 

Wij kennen hem nog van zijn geweldige optredens voor onze jazzclub op 10 december 2006 en ruim een jaar later op de Nieuwjaarsbijeenkomst 2008 in De Hertenkamp, maar wat ons in Domburg werd voorgeschoteld  overtrof ieders verwachtingen.

 

Een show die zijn weerga niet kent en binnen een mum van tijd raakte het uitzinnige publiek geheel in de ban van de THEM LEWIS BOYS.

Het initiatief tot de oprichting van deze nieuwe formatie ontstond in 2010 toen  Jeroen Sweers  het Jerry Lee Lewis album " Mean Old Man"  kocht en vanaf dat moment werd zijn focus als pianist/zanger volledig gericht op de muziek van deze legendarische rocker  "Killer"Jerry Lee Lewis.

 

Momenteel behoort de Them Lewis Boys tot een van de meest gevraagde formaties op zowel nationale als internationale festivals. Meeslepende boogie, rock, country en rhythm & blues  en zelfs een prachtig show element;  we vinden het allemaal terug in het orkest  dat het publiek een opgekende finale van Autumn Jazz zal bezorgen.

 

 

 

 

 

Jeroen Sweers.jpg
Autumn-jazz-DEF.jpg

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Het fotoverslag staat hier