Volg ons ook op:

 © Jazz Club Assen   2003-2017                                                                                                                                                                                                                                                    ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

Jazzcafé Lodewijk Napoleon

De tweede ronde van JazzCafé Assen voor deze herfst staat voor de deur...

In het sfeervolle café LODEWIJK NAPOLEON aan de Markt in Assen kunnen jazzliefhebbers op Donderdag 20 oktober vanaf 21 uur genieten van en meespelen met een professionele ritmesectie. Die bestaat deze avond uit  Henk Hilbrandie op piano, Nico Robat (Society JazzBand) op slagwerk en niemand minder dan Bert van Erk op contrabas!
Moderator voor deze avond is klarinettist en saxofonist Jan Tuyn (Society JazzBand).  

De eerste set is enigszins gepland. Daarna is de vloer beschikbaar voor muzikale bijdragen van zowel leden als niet-leden van de Jazzclub. Aan bezoekende Jazzmusici derhalve het verzoek hun instrument mee te nemen, want het is de bedoeling om gezellig samen te “jammen”. Vocalisten zijn van nature al voorzien en zijn ook van harte welkom.
De stijl van de nummers wordt bepaald door de aanwezige musici. Het vage doel is voor deze avond het accent te leggen op Swing en Oude Stijl. Het repertoire is derhalve breed en nog onbekend. Spannend!
Data in 2016 zijn 20 oktober, 17 november en 15 december.
Aanvang van de sessie 21.00 uur – toegang vrij.  

Inmiddels heeft Jazzclub Assen besloten om de reeks Jazz Jams op de Derde Donderdag ook in 2017 voort te zetten. Dat worden dan 12 mooie avonden in de binnenstad van Assen.
Locatie: Jazzcafé LODEWIJK NAPOLEON, Markt 1, Assen

In ons fotoalbum enkele foto’s van de jazzcafé’s  op 17 maart , 21 april en 12 mei 2016

Open Jazzpodium