Volg ons ook op:

   Jazz Club Assen   2003-2017                                                                                                                                                                                                                                                     © ontwerp en webmaster HLdG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Jazz Club Assen

 

Eindelijk is het zover!  

Van meerdere leden ontvingen wij regelmatig het verzoek om een Bigband optreden voor onze club. De laatste keer dat dit gebeurde was op 6 maart 2011 toen “Big Band Moonlight” voor ons optrad tijdens een koffieconcert in het Hof van Saksen.

 

Maar op zondag 14 mei a.s. gebeurt het dan opnieuw en ontvangt Jazzclub Assen in De Nieuwe Kolk de 20 Jaar geleden in Assen opgerichte Want2Swing Bigband.

Met als thema ‘FUNKY BEATLES” stelt het orkest het publiek een spetterende muzikale show in het vooruitzicht.

Vocale soul jazz, swingende latin met speciaal voor deze middag een funky knipoog naar de oude jazz en grote bigband klassiekers vormen de belangrijke elementen in  het repertoire van deze

23- koppige formatie, die onder de bezielende leiding van Marco Kerver is uitgegroeid tot een professionele bigband van allure.

 

Speciaal voor dit optreden heeft Jazzclub Assen de Utrechtse jazzvocalist Willem de Beer uitgenodigd. Onze kennismaking met  Willem dateert van 5 november 2016 toen hij tijdens Autumn Jazz begeleid door zijn eigen formatie The Jazz Categorie  diepe indruk op het publiek maakte en hem na afloop van het optreden een staande ovatie te deel viel.

 

Willem de Beer hoopt onze verwachtingen volledig waar te maken en met een hevig swingende bigband als ruggensteun mogen uitzien naar een fijne jazzmiddag in de Rabozaal van ons prachtige theater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WANT2SWING BIGBAND Zondag 14 mei  in samenwerking met De Nieuwe Kolk!

W2S (nieuw).jpeg

Klik op het affiche voor een vergroting

Hans Mijsbergh maakte de foto’s